איך להכין לאבנה ביתית

איך להכין לאבנה ביתית
קרדיט PIXABAY

איך להכין לאבנה ביתית? לאבנה היא אחת הגבינות הרכות האהובות על הישראלים והיא מגיעה כגבינה רכה או ככדורים הטבולים בשמן זית. אנחנו נוטים לאכול את הלבאנה כתוספת לארוחה, עם שמן זית וזעתר ולעיתים אף סומק. הכנת הלאבנה לא דורשת מצרכים מיוחדים והיא קלה כאשר התוצאה המתקבלת טעימה במיוחד. כל מה שאתם צריכים זה חיתול של פעם מבד טטרה, או חתיכה בד מלבני דומה. המצרכים הנדרשים הם: יוגורט רגיל, רצוי מעל 4% שומן, מעט מלח וכפי שצויין כבר, חיתול. את היוגורט והמלח מערבבים יחד, ופורסים חיתול או בד מעל מסננת רגילה. מניחים את מסת היוגורט באמצע החיתול, וקושרים את השוליים מומלץ על צוואר ברז המטבח כשהחיתול באוויר ומשאירים כמה שעות עד שכל הנוזלים יוצאים החוצה דרך הבד בטפטוף. ברגע שהסתיים הטפטוף, תדעו שהלאבנה מוכנה.

מאמרים נוספים
איך מכינים חמאה בבית?
איך לשמור על המוצרים שלנו טריים
אחת הדרכים הכי טובות לשמור על המוצרים שלנו טריים ואיכותיים...
איך לשטוף פירות בקלות
איך לשטוף פירות בקלות? עונת הקיץ הגיעה ואיתה גם שלל...
איך להכין לאבנה ביתית
איך להכין לאבנה ביתית? לאבנה היא אחת הגבינות הרכות האהובות...
איך להכין שלוקים בבית
איך להכין שלוקים בבית? הקיץ בפתח ואיתו גם הרצון העז...
איך לבחור אבטיח?
איך לבחור אבטיח? הימים החמים כבר פה, והאבטיחים כבר מופיעים...
איך מכינים ריבת תותים
איך מכינים ריבת תותים? אלו הם הימים האחרונים של התותים...
איך מכינים קפה קר
איך מכינים קפה קר? אבל אחד כזה שיהיה טעים בדיוק...
איך מכינים קרם ברולה
איך מכינים קרם ברולה? זו שאלה שכל חובבי ז'אנר הקינוח...
איך להכין חלות
כולנו אוהבים חלות ריחניות. אין ריח טוב מריח של חלה...
איך מכינים פירה מושלם?
איך מכינים פירה מושלם?
תפוחי האדמה מהווים חלק בלתי נפרד מהחיים שלנו ובני האדם...
דילוג לתוכן