קרדיט: PIXABAY

איך להכין שלוקים בבית? הקיץ בפתח ואיתו גם הרצון העז של הילדים למשהו קר ומתוק. אחד ממוצרי הקיץ האהובים על הילדים אלו הם ה"שלוקים". קרים, צבעוניים וקלים להכנה. אז איך מכינים שלוקים בבית? יש להשתמש בשני מרכיבים מים וסירופ בטעמים, ואם תרצו ניתן להכניס לכל שלוק גם פירות חתוכים לחתיכות קטנות. בכל חנות למוצרי כתיבה או סטוקים למיניהם, ניתן לקנות שקיות צלופן קטנות עם סגירת הדבקה בקצה. בוחרים את הגודל הרצוי.

מכינים מיץ שיהיה ממותק יותר מתרכיז לשתיה, וממלאים את השקיות כמעט עד הסוף ואוטמים בסגירת ההדבקה. מכניסים למקפיא למשך 6 שעות מינימום.

השאירו תגובה

Please enter your comment!
Please enter your name here