קרדיט pixabay

איך מכינים קניידלך

סדר פסח מתקרב ואתם אוהבים מאוד את הקניידלך, ולא רוצים להטריח את אמא /סבתא. כמובן שהיום ניתן לקנות את הקניידלך מוכנים, אך כולנו מעוניינים בטעם האותנטי של הבית, אז איך עושים זאת ובקלות? להכנת קניידלך מסורתיים נזדקק לשלושה מצרכים בלבד! קמח מצה,מעט אבקת אפיה וביצים. כמובן שמוסיפים מים, פלפל שחור, ומלח. חשוב להבין שקניידלך מוצלחים הם קניידלך רכים ולא כדורים קשים.

החומרים:

2 כוסות קמח מצה

3 ביצים

כפית אבקת אפיה

כוס וחצי מים חמימים

מעט פלפל שחור, מעט מלח

אופן ההכנה:

את החומרים היבשים שמים בקערה, מוסיפים ביצים ותוך כדי ערבוב את המים. מרטיבים את כפות הידים ויוצרים כדורים ומניחים על צלחת.

בסיר מרתיחים מים עם כף אבקת מרק, ומכניסים את הקניידלך כשהמיים רותחים. מבשלים כ 7-10 דקות ומוציאים.

השאירו תגובה

Please enter your comment!
Please enter your name here