איך לבחור אבטיח? הימים החמים כבר פה, והאבטיחים כבר מופיעים על הדוכנים בשווקים ובסופרים. מדי שנה בקיץ, ובמיוחד בתחילת העונה, כולנו עומדים בפני הדילמה, איך נבחר את האבטיח האדום ביותר, העסיסי והמתוק. אין אחד שלא יצא לו לבחור אבטיח חמצמץ ולא בשל, או אבטיח רך בשל מידי ולא נעים לאכילה. בקיץ האבטיח הוא הכוכב בבית, בפיקניק ואפילו בעבודה. ארגנו לכם כמה טיפים שתדעה בדיוק איך לבחור אבטיח שיעשה לכם חגיגה צוננת בפה. ראשית יש לשים לב לצבע האבטיח. צבע דהוי הוא לא טוב וצריך להיות להיות לאבטיח צבע ירוק לא משנה באיזה גוון אבל מבריק. העוקץ של האבטיח צריך להיות בעל צבע ירוק ורענן. חשוב לבדוק כי האבטיח הוא ללא פגמים וכתמים וצורתו אחידה. באם אתם מקישים עליו מוחזר לכם הד נקי.