קרדיט: ורד לוי

איך להכין עוגת שוקולד ללא גלוטן, רבים מחובבי השוקולד שואלים. אין אחד שלא אוהב עוגת שוקולד, אך חלק מאיתנו מגבילים את עצמם בכל הקשור לשימוש בקמחים רגילים לבנים ומעדיפים לאכול עוגות ללא גלוטן. עוגת שוקולד ללא גלוטן ניתן להכין מסוגי קמחים שונים, אך העוגה הטעימה ביותר היא עוגת שוקולד עם קמח שקדים. מתקבל מרקם קרמי כייפי טעים ושוקולד.

החומרים הדרושים לתבנית בקוטר 20

200 גר שוקולד מריר

150 גר חמאה לגרסת פרווה מחמאה

כוס סוכר

כף קקאו

150 גרם שקדים טחונים או קמח שקדים

5 ביצים

אופן ההכנה:

מחממים מראש תנור ל 175 מעלות. את הביצים טורפים עם הסוכר, את השוקולד ממיסים עם החמאה עד להמסה מלאה. מוסיפים את החומרים היבשים לשוקולד, ואת תערובת הביצים. מערבבים עד לקבלת עיסה אחידה. שופכים את העיסה לתבנית משומנת ואופים כחצי שעה.

 

השאירו תגובה

Please enter your comment!
Please enter your name here