איך מכינים קרם ברולה? זו שאלה שכל חובבי ז'אנר הקינוח המתוק הוונילי שואלים. כמעט בכל מסעדה יש ברשימת הקינוחים, את הקינוח העדין שמוצאו מצרפת. רבים סבורים כי קשה מאוד להכין אותו בבית, דבר הרחוק מהאמת. לא רק שהכנת קרם ברולה היא קלה, זהו קינוח המורכב מארבעה מצרכים בלבד. קבלו את כל הטיפים להכנת קינוח מנצח בטעם של מסעדה. טיפ חשוב: על מנת לשמור על מרקם אחיד, יש לסנן את הנוזל לפני המזיגה לכלים.
המצרכים:
500 מל' שמנת מתוקה, כפית מחית וניל איכותית, 5 חלמונים, 3 כפות סוכר.
אופן ההכנה, מחממים מראש תנור ל 150 מעלות. בסיר על הגז מחממים שמנת, סוכר ווניל ומביאים עד סף רתיחה. את החלמונים טורפים בקערה ומוזגים בזקם דק תוך ערבוב את השמנת. מסננים להוצאת גושים. בתבנית מסדרים את כלי הברולה ומוזגים את הבלילה הנוזלית עד ל3/4 מהכלי. מוזגים מים לתבנית בה מונחים כלי הברולה עד לגובה חצי מהכלים. מכניסים לתנור לחצי שעה. מצננים היטב במקרר, מפזרים סוכר ושורפים בברנר או בחלק העליון של התנור ב 200 מעלות.