איך מכינים קרם ברולה

איך מכינים קרם ברולה
pixabay

איך מכינים קרם ברולה? זו שאלה שכל חובבי ז'אנר הקינוח המתוק הוונילי שואלים. כמעט בכל מסעדה יש ברשימת הקינוחים, את הקינוח העדין שמוצאו מצרפת. רבים סבורים כי קשה מאוד להכין אותו בבית, דבר הרחוק מהאמת. לא רק שהכנת קרם ברולה היא קלה, זהו קינוח המורכב מארבעה מצרכים בלבד. קבלו את כל הטיפים להכנת קינוח מנצח בטעם של מסעדה. טיפ חשוב: על מנת לשמור על מרקם אחיד, יש לסנן את הנוזל לפני המזיגה לכלים.

המצרכים:

500 מל' שמנת מתוקה, כפית מחית וניל איכותית, 5 חלמונים, 3 כפות סוכר.

אופן ההכנה, מחממים מראש תנור ל 150 מעלות. בסיר על הגז מחממים שמנת, סוכר ווניל ומביאים עד סף רתיחה. את החלמונים טורפים בקערה ומוזגים בזקם דק תוך ערבוב את השמנת. מסננים להוצאת גושים. בתבנית מסדרים את כלי הברולה ומוזגים את הבלילה הנוזלית עד ל3/4 מהכלי. מוזגים מים לתבנית בה מונחים כלי הברולה עד לגובה חצי מהכלים. מכניסים לתנור לחצי שעה. מצננים היטב במקרר, מפזרים סוכר ושורפים בברנר או בחלק העליון של התנור ב 200 מעלות.

 

 

 

מאמרים נוספים
אוכמניות בצבע שחור – פלא קטן שכדאי להכיר
כולנו חושבים על הבריאות שלנו וכולנו חשופים ללא מעט מזונות...
מהו אוויר דחוס ואיך הוא תורם לתעשייה?
לא תמיד אנחנו לוקחים בחשבון את המכשור הטכנולוגי שמסייע לנו...
איך להשתמש נכון במקרר סלטיה?
גם בעסקי המזון על כל סוגיהם, בין אלו אשר רק...
איך מכינים חמאה בבית?
איך לשמור על המוצרים שלנו טריים
אחת הדרכים הכי טובות לשמור על המוצרים שלנו טריים ואיכותיים...
איך מכינים עוגת תפוחים קלה
איך מכינים עוגת תפוחים קלה? אין כמו עוגת תפוחים נימוחה...
איך לשטוף פירות בקלות
איך לשטוף פירות בקלות? עונת הקיץ הגיעה ואיתה גם שלל...
איך להכין לאבנה ביתית
איך להכין לאבנה ביתית? לאבנה היא אחת הגבינות הרכות האהובות...
איך להכין שלוקים בבית
איך להכין שלוקים בבית? הקיץ בפתח ואיתו גם הרצון העז...
איך מכינים חלבה ביתית?
איך מכינים חלבה ביתית? רבים מאתנו אוהבים את הממתק שנחשב...
איך לבחור אבטיח?
איך לבחור אבטיח? הימים החמים כבר פה, והאבטיחים כבר מופיעים...
דילוג לתוכן