איך מכינים חביתה תפוחה כמו במסעדה

איך מכינים חביתה תפוחה כמו במסעדה
קרדיט PIXABAY

איך מכינים חביתה תפוחה כמו במסעדה? רבים שואלים את השאלה, כי אין חביתה טעימה יותר מהחביתות של בתי הקפה, המוגשות לנו תפוחות, רכות וטעימות במיוחד. חשוב לדעת שגם אתם תוכלו להכין חביתה כזו בעזרת כמה טיפים חשובים, מבלי להיות שפים או טבחים. מומלץ להוציא מראש מהמקרר את הביצים על מנת להגיע לתוצאה מיטבית, יש להוציא את הביצים כחצי שעה שעה לפני ההכנה. בנוסף יש להוציא מראש ולהשאיר כרבע שעה לפני ההכנה, כף וחצי חלב, לכל שתי ביצים. הסוד של הביצים התפוחות, הוא טמפרטורת הביצה, והוספת חלב אשר מקנה לבלילה נפח. בקערה קטנה שוברים שתי ביצים, מוסיפים מעט מלח, את החלב ומערבבים היטב. בזמן הזה ניתן להוסיף גם עשבי תיבול, גבינות או כל דבר אחר שתרצו. לאחר שהבלילה אחידה, מוודאים שהמחבת חמה מספיק ושופכים את הבלילה. בדקה וחצי הראשונות מושכים את הבלילה מהקצה פנימה וחוזר חלילה על מנת שהכל יעשה באופן אחיד. לאחר זמן קצר הופכים את החביתה שכבר תראה נפח, ומטגנים בצד השני עד למידה הרצויה.

מאמרים נוספים
אוכמניות בצבע שחור – פלא קטן שכדאי להכיר
כולנו חושבים על הבריאות שלנו וכולנו חשופים ללא מעט מזונות...
מהו אוויר דחוס ואיך הוא תורם לתעשייה?
לא תמיד אנחנו לוקחים בחשבון את המכשור הטכנולוגי שמסייע לנו...
איך להשתמש נכון במקרר סלטיה?
גם בעסקי המזון על כל סוגיהם, בין אלו אשר רק...
איך מכינים עוגת תפוחים קלה
איך מכינים עוגת תפוחים קלה? אין כמו עוגת תפוחים נימוחה...
איך מכינים חלבה ביתית?
איך מכינים חלבה ביתית? רבים מאתנו אוהבים את הממתק שנחשב...
איך מכינים ריבת תותים
איך מכינים ריבת תותים? אלו הם הימים האחרונים של התותים...
איך מכינים קפה קר
איך מכינים קפה קר? אבל אחד כזה שיהיה טעים בדיוק...
איך מכינים עציץ דקורטיבי בבית
איך מכינים עציץ דקורטיבי בבית? כולנו אוהבים פריחה והתחדשות, במיוחד...
איך מכינים דגל ישראל בבית
איך מכינים דגל ישראל בבית? יום העצמאות מגיע, והחלטנו לקשט...
איך מכינים חביתה תפוחה כמו במסעדה
איך מכינים חביתה תפוחה כמו במסעדה? רבים שואלים את השאלה,...
דילוג לתוכן