איך מכינים חביתה תפוחה כמו במסעדה? רבים שואלים את השאלה, כי אין חביתה טעימה יותר מהחביתות של בתי הקפה, המוגשות לנו תפוחות, רכות וטעימות במיוחד. חשוב לדעת שגם אתם תוכלו להכין חביתה כזו בעזרת כמה טיפים חשובים, מבלי להיות שפים או טבחים. מומלץ להוציא מראש מהמקרר את הביצים על מנת להגיע לתוצאה מיטבית, יש להוציא את הביצים כחצי שעה שעה לפני ההכנה. בנוסף יש להוציא מראש ולהשאיר כרבע שעה לפני ההכנה, כף וחצי חלב, לכל שתי ביצים. הסוד של הביצים התפוחות, הוא טמפרטורת הביצה, והוספת חלב אשר מקנה לבלילה נפח. בקערה קטנה שוברים שתי ביצים, מוסיפים מעט מלח, את החלב ומערבבים היטב. בזמן הזה ניתן להוסיף גם עשבי תיבול, גבינות או כל דבר אחר שתרצו. לאחר שהבלילה אחידה, מוודאים שהמחבת חמה מספיק ושופכים את הבלילה. בדקה וחצי הראשונות מושכים את הבלילה מהקצה פנימה וחוזר חלילה על מנת שהכל יעשה באופן אחיד. לאחר זמן קצר הופכים את החביתה שכבר תראה נפח, ומטגנים בצד השני עד למידה הרצויה.